10x waarom het hebben van een kat té gek is!

Zoals jullie weten woon ik samen met mijn poes Nim, een keuze die ik snel had genomen omdat ik zo gewend ben aan met dieren leven. Maar wat zijn nu de 10 leukste dingen ervan? Dat lees je hieronder!

  1. Je bent nooit meer alleen thuis. Altijd is er iemand waar je tegenaan kunt praten of mopperen!
  2. Je huis zal nooit een echte rommel worden. Want spullen laten slingeren met een kat is echt een  NO GO! voor je het weet heeft die lieve pluizebol namelijk je iPhone kabels of pennen te pakken.
  3. Een wekker heb je niet meer nodig. Al moet ik hier wel een disclaimer bij zetten, want dit is niet altijd het geval! Toen Nim nog een klein Nimpie was vorig jaar maakte ze me altijd wakker als ze honger had, maar nu ze ouder is heeft ze daar ook geen zin in! Ze wil dan net als haar vrouwtje lekker blijven snoezen in bed.
  4. Onvoorwaardelijke liefde  Een huisdier, zal je als het goed is, nooit in de steek laten en voor altijd van je houden! Een heerlijk idee toch.
  5. Je eigen vermaak in huis. Want katten, die doen nogal vaak rare en gekke dingen. Zo kan Nim ervan genieten om in de wasbak te zitten en met water te spelen. En daar kan je als baasje zijnde erg van genieten.
  6. Makkelijk te vermaken. Beetje aansluitend op punt 5, maar katten ze zijn makkelijk te vermaken: koop een laserlampje en beweeg er wat mee en je kat is de hele avond zoet! Met daarbij als pluspunt dat ze meteen moe is.
  7. Eindeloos foto’s maken. Niets is leuker dan je eigen pluizebol te fotograferen in alle mogelijke standen. Of je omgeving hier zo blij mee is dat is een tweede…
  8. Het schept een band met andere kattenliefhebbers. Ben je ergens en je wilt contact met iemand maken die ook een kat heeft? Begin over jullie huisdier en een gezellig moment is verzekerd, want over je lieve kat praten vind niemand een probleem om te doen!
  9. Geeft je ontspanning. In drukke tijden wil je altijd maar door en door, maar als je kat lekker tegen je aan ligt of nog beter op je schoot ligt te slapen dan kun je natuurlijk niet meer opstaan. Dus je zal wel moeten blijven zitten en het even rustig aan doen.
  10. Wat zou je toch zonder kat moeten? Niks natuurlijk! Het zijn heerlijke makkelijke beesten die je ontzettend veel liefde geven. Als je eenmaal weet hoe fijn het is om met ze samen te wonen wil je echt niet meer zonder.

Heb jij nog toevoegingen aan dit lijstje?

About the author

One thought on “10x waarom het hebben van een kat té gek is!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow