Mijn tips voor als je je nagels gaat lakken

Mooie gelakte nagels, een prachtig plaatje. Maar ik vind het altijd zo’n gedoe: het kost veel tijd, het heeft geen fijne geur en ik ben zeker niet altijd tevreden. Om nog maar te twijgen over de houdbaarheid van de nagellak op je nagels. Want zit het er netjes op dan heb je binnen de kortste keren een chip! Ik geef je mijn tips om het lakken van je nagels leuker te maken!

 1. Zet alles klaar en zorg dat je goed voorbereid bent!
  Een goed begin is het halve werk: dus zorg dat je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt. Zorg voor vermaak dus zet een film of serie op en ga van tevoren naar de wc.
 2. Begin altijd op schone vetvrije nagels! 
  Verwijder je restanten nagellak en andere viezig- en vettigheid door er met nagellakremover of aceton overheen te gaan. Zo blijft de nagellak beter zitten op je nagels.
 3. Gebruik een basecoat en indien je het nodig hebt een nagelverharder. 
  Zo blijven je mooie gelakte nagels veel langer chipvrij!
 4. Breng minimaal 2 laagjes nagellak aan zodat de kleur mooi intens is!
  Niets is zo jammer als gelakte nagels die nog doorzichtig zijn. Je wilt immers dat je de kleur die je in het flesje ziet ook zo mooi op je nagels schitteren!
 5. Nagellak over je vinger of nagelriemen heen? Haal het dan nu weg! 
  Ik maak zelf regelmatig wat kleine foutjes waardoor er meer gekleurd is dan de bedoeling was. Daarom maak ik het, voordat ik de topcoat aanbreng, schoon. Door een wattenstaafje of kwastje in de nagellakremover/aceton te dippen kun je nauwkeurig gemorste nagellak verwijderen.
 6. Een sneldrogende topcoat!
  Sinds ik een sneldrogende topcoat heb kan ik niet meer zonder. Sluit je manicure af met een sneldrogende topcoact zodat de nagellak mooi gaat glimmen en jijzelf niet zo lang hoeft te wachten totdat de nagellak uitzichzelf opgedroogd is.

Dit waren mijn 6 nagellaktips!

Bron header

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow