Foto over mij (150150)Aangenaam, Ik ben Leonie een 23 jarige studente die graag schrijft over haar interesses en die met anderen wil delen. LeoLee is mijn persoonlijke blog waarop ik artikelen publiceer die gaan over mijn leven, DIYs, lifestyle en andere dingen waar ik op dat moment graag over wil schrijven!

Sinds 2008 volg ik vele blogs en keer op keer wilde ik ook graag mijn eigen blog maken. Als ik thuiskwam met mijn geshopte spulletjes deed ik een “shoplog”voor mijn moeder en droomde ik er stiekem van om dat ooit ook te doen voor de camera. Jarenlang heb de droom gehad om mijn eigen blog te starten, maar nooit durfde ik deze stap te nemen, want ik zou toch niet goed genoeg zijn dacht ik.

Eind 2015 leerde ik mijn vriend Nando kennen en hij heeft mij ontzettend gemotiveerd en geïnspireerd om mijn dromen achterna te gaan. En zoals je nu ziet is een van mijn wensen in vervulling gegaan: mijn eigen blog! Met veel plezier heb ik deze blog opgestart en ik hoop dat jij, mijn lezer, dat ook zal terug zien in de artikelen.

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow