Bijkletsen #1

Hallo iedereen! Dat is tot mijn schaamte al weer veel te lang geleden dat ik een artikel geplaatst heb. Mijn excuses hiervoor. Omdat er de afgelopen zomerperiode eigenlijk niets online is gekomen leek het mij een goed idee om jullie even bij te praten. 

Ten eerste zal ik jullie meer vertellen over mijn vakantie, want ik heb het erg naar mijn zin gehad. Het hoogtepunt van deze zomervakantie was toch wel de eerste echte vakantie samen met mijn vriend. We zijn met een klein tentje door Nederland gereden in onze “Hollandtour”en hebben het erg naar ons zin gehad. Op naar de volgende vakantie samen! 

Met mijn studie gaat het momenteel ook goed. Als dit artikel online komt is de derde studieweek alweer achter de rug en dat terwijl het nog heerlijk weer is. Door dit lekkere weer is de motivatie om studie gerelateerde dingen te doen wel erg laag, maar goed dat zien we volgende week wel weer als ik een week zonder lessen heb om alles bij te werken. Afgelopen dinsdag heb ik ter voorbereiding op mijn stage die ik ga lopen een dag meegelopen bij een woningbedrijf. Vooraf was ik erg gespannen en zenuwachtig, nergens voor nodig kan ik jullie vertellen, want ik heb het hartstikke naar mijn zin gehad. Ik zat met een grote glimlach en voldaan gevoel op de fiets naar huis, want ik had toch mooi gedaan!

Ten slotte wil ik het nog hebben over deze blog/website LeoLee.nl, want welke richting wil ik er nu mee op? Eerlijk gezegd heb ik nog niet echt een idee. Ik ben erg zoekende waar ik nu over wil gaan schrijven en hoe persoonlijk ik dit wil gaan doen. Daarbij weet ik ook niet hoe vaak ik per week wil gaan updaten. Ik hoor dan ook van jullie, jullie tips en verzoeken.

Heb jij ook een leuke vakantie gehad?

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow