Blogilates: de aftrap!

Vorige week maandag was het dan eindelijk zover: ik begon met de blogilates beginners kalender. Voor de mensen die blogilates niet kennen; blogilates is een blog en YouTube kanaal waarbij je thuis pilates kunt doen! 

Al maanden wil ik weer meer gaan sporten, maar na een dag stage heb ik echt geen zin meer om de deur uit te gaan om te sporten. Dus dacht ik waarom ga ik niet gewoon thuis aan de slag? Ik had al vaker via andere bloggers van blogilates gehoord en dacht meteen dit ga ik doen!

Nu is het programma eigenlijk zo gemaakt dat je 6! dagen per week moet sporten. Nu vind ik dat wel iets te veel van het goede en dus zet ik laag in met 2x per week. Zo weet ik zeker dat ik het volhoud en wil ik vaker sporten dan kan het altijd. Op blogilates kun je de beginnersworkout planner downloaden en uitprinten. Op de website vind je ook de links naar de bijbehorende enthousiasmerende filmpjes die horen bij de desbetreffende dag. Heel handig want zo heb je je eigen personal trainer op je beeldbuis.

Ik heb er nu net één week opzitten, wat in mij geval betekend dat ik de eerste twee dagen heb voltooid! En ik kan je alvast zeggen dat ik onwijs veel spierpijn heb. Op plekken waar ik nooit spierpijn heb gehad voel ik nu mijn spieren en dat geeft me een erg goed gevoel. En dat halfuurtje sporten is zo voorbij. Zelfs Nim vindt het leuk als ik het doen, want zij geeft me dan enthousiast allemaal kopjes en kusjes als ik mij uit lig te sloven op het kleed voor de tv.

Als ik op de helft van de kalender ben zal ik weer een update geven!

Sport jij ook wel eens thuis?

Bron header

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow