Dag lieve Eva 

Dag lieve Eva, met heel veel pijn hebben mama en ik je op 9 maart laten inslapen. Niet omdat we van je af wilden, maar omdat jij niet langer jezelf kon zijn door de pijn. 

In september 2003 kwam je in mijn leven. Vanaf die mooie dag was ik jouw kindje en ben je er altijd voor me geweest. De basisschool, middelbare school en HBO jij was erbij. En samen met jou heb ik vele uren geknuffeld en gewandeld. Want jij was er altijd, dag in dag uit, ’s ochtends en ’s avonds. Als ik toe was aan een knuffel was jij daar en kon ik er weer even tegenaan.

Lieve Eef ik zal je nooit vergeten, je hebt een plekje in mijn hart die niemand meer van je af kan pakken. Bij elke komkommer zal ik aan je denken, want jij staat in mijn hoofd gegrift als het komkommermonster! Want jij was zo gek in je hoofd dat je liever komkommer had dan vlees! Met je lapje (lees: maillot, sjaal, muts, shirt) sjouwde je door het hele huis en het duimen bij baasje ben je altijd blijven doen.

13,5 jaar ben je bij ons geweest en heb je ons zoveel vreugde gebracht. Zoveel liefde en ontzettend veel kusjes. En daarom was het voor ons ontzettend moeilijk om je te laten gaan. Want als het aan ons had gelegen was je nog vele jaren gebleven. Maar jouw lichaam kon niet meer, je was op. Je achterpootje was al uitgevallen en je at steeds minder. We konden niet meer met je wandelen en kusjes ontvangen en gekriebeld worden wilde je niet meer. Dat was voor ons het teken dat de koek op was.

Dag allerliefste Eva, tot ooit! Dat je daar waar je nu bent maar lekker kunt rondrennen en veel komkommers mag eten!❤

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow