Dag lieverd

En toen was je weg. Weg naar een ander huis, een andere baasje. Vanmiddag ben je na heel veel tranen gelaten te hebben opgehaald. En wat doet dat verschrikkelijk veel pijn.

Nando en ik wilde al heel lang verhuizen naar het midden van het land. En na een jaar zoeken hadden we eindelijk beet: een prachtig appartement op de bagage grond. Het huis heeft alles en is perfect: op één ding na; jij mijn kleine meisje, mag niet mee. Huisdieren zijn verboden.

Vanmiddag was het dan zover; je werd opgehaald door Olaf, op naar je nieuwe huis. Ik weet dat je het daar heerlijk gaat hebben en dat ik je vervelende kattenstreken niet zal missen. Maar toch ben ik ontzettend van slag. Ik wil geen afscheid van je nemen, ik wil je niet kwijt en niet wegdoen. Nooit meer zal je op mijn schoot liggen; en dat doet heel veel pijn. Nu ben ik ontzettend dankbaar dat Olaf je graag wilt hebben, zodat je niet helemaal weg bent. Ik kan altijd naar je toe en ik kan je altijd weer terug nemen als het kan. Maar toch schreeuwt alles in me dat dit niet goed is. Dat ik geen goed vrouwtje voor je ben op deze manier en dat ik je nooit had moeten laten gaan.

Lieve Nim, mijn kleine meisje, vergeet me niet!

About the author

One thought on “Dag lieverd”

 1. Lieve Leonie,
  Wat verdrietig! Natuurlijk mis je haar en had je haar het liefst een plekje in jullie nieuwe onderkomen gegund.
  Gelukkig heb je iemand gevonden die goed voor haar zal zorgen!
  Heel veel sterkte!
  Lieve groet,
  Riet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow