Gas terug nemen

Schreef ik twee weken geleden nog dat alles zo goed ging: heb ik afgelopen week gas terug moeten nemen. Waarom? Dat lees je in dit artikel. 

Soms heb je van die momenten dat er veel gebeurd en dat het je allemaal even te veel word. Dit was bij mij het geval afgelopen week. Een vervelende ruzie, een heftige rechtszaak en de tijd van het jaar.. De stress van mijn surprise, gedicht en verjaardagscadeau afmaken drukte ook nog op mijn schouders. het werd me even allemaal te veel en merkte dat ik geen concentratie meer had om me echt nuttig te maken op school. Ik besloot daarom om even gas terug te nemen, even op adem komen zodat ik met frisse moed weer verder kon.

Dit alles gaat om je eigen grenzen bewaken, want je kunt wel door denderen, maar daar heeft helemaal niemand iets aan.  Ken je eigen grenzen en bewaak deze. Het is niet erg om even een pauze te nemen. Zolang het maar niet té vaak gebeurd 😉

Zoals jullie hebben gemerkt probeer ik elke dinsdag en vrijdagavond een artikel te posten. Soms lukt dit beter dan de andere keer. Aan de ene kant kan ik enorm van mezelf balen als het niet lukt. Maar aan de andere kant moet ik blij en trots zijn op de artikelen die ik wel post en niet teleurgesteld in mezelf zijn als er niks online staat. Ook dat is weer gas terug nemen en mijn eigen grens bewaken.

Mijn tip aan jullie: Merk je dat je concentratie afneemt? Dat je nergens zin in hebt? Dat het je allemaal te veel wordt? Las dan even een pauze in: ga lekker MarioParty spelen op de Wii, ga naar de film, slaap lekker uit.. doe wat jij wilt zodat je weer even helemaal tot jezelf komt. En dan kun je er de volgende dag weer helemaal fris en fruitig tegenaan!

De foto is gemaakt door Quintus Snitjer

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow