Gelukkig zijn

Gelukkig zijn, wie wil dat nou niet? Ik ken niemand die zegt, ik ben liever ongelukkig dan gelukkig. Daarom vandaag dit artikel, om mijn geluk met jullie te delen en te vertellen wat ik hiermee wil doen op LeoLee.nl 

Afgelopen zaterdag, glom ik tijdens het avondeten van geluk. En waarom? Ik zat met mijn lieve kleine grote nep zussie te eten in een fijn restaurant en genoot van de tijd die we samen hadden. Het was gezellig, het eten was lekker en we lachten samen wat af. Ondertussen kreeg ik lieve whatsappjes van mijn vriend. Mijn geluk kon op dat moment niet meer op. Ik voelde mezelf stralen… Heerlijk!

Dit geluk wat ik die zaterdag ervoer wil ik vasthouden en daarom heb ik het volgende bedacht! Ik ga vanaf nu elke dinsdag een weekoverzicht maken in de vorm van een artikel over mijn geluksmomenten van die week. Soms met een foto om het te bekrachtigen en soms niet. Door deze momenten vast te leggen hoop ik een mooie lijst te krijgen van dingen waar ik gelukkig van wordt. Op het moment dat ik dan een keer niet lekker in mijn vel zit kan ik deze lijst met artikelen bekijken, waardoor ik dan hopelijk weer wat vrolijker wordt.

Aanstaande dinsdag start ik met dit weekoverzicht. Dit weekoverzicht zal gaan over de week daarvoor; van maandag tot en met zondag. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden.

Waar word jij nou echt gelukkig van?

Bron foto

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow