Het leed dat de kerstdagen heet

Het einde van het jaar nadert en dat betekend dat de kerstdagen er ook weer aan komen. Leuke, gezellige avonden, maar toch ook een tijd van drukte en stress.

Zaterdag is het dan zover: kerstavond! En terwijl dat eigenlijk pas het eerste echte kerstmoment is begint voor mij de kerst vrijdag al. Aangezien mijn ouders gescheiden zijn en de ouders van mijn vriend ook kun je je wel voorstellen dat wij heel wat huizen te bezoeken hebben met de kerstdagen en daarom spreiden wij de kerst wat uit naar de dagen daar om heen. Een paar jaar geleden was het zo erg dat ik op één dag meerdere huizen af ging om over al maar te zijn en het voelde op dat moment echt aan als een verplichting. Heel naar, dat wilde ik nooit meer! Want kerst hoort leuk te zijn, lekker eten en drinken en gezelligheid met je geliefden.

Nando en ik hebben dit jaar besloten om één kerstdag voor ons zelf in te richten: chillkleding aan, filmpje aan en relaxen maar! Voor zover Nim dit toe staat uiteraard!  Wellicht houden we een Harry Potter marathon of gaan we Mario Party spelen op de Wii. Alles mag en niets moet dat is ons motto die dag!

Nu komt de titel van dit artikel wel erg negatief over en zo negatief is het allemaal ook weer niet, zolang je het van te voren maar goed plant. Doe waar jij je goed bij voelt en dan wordt het een super kerst! Gelukkig zitten Nando en ik daarmee op één lijn en dat scheelt natuurlijk ook al een heleboel.

Fijne kerstdagen! 

Bron foto

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow