Het leed dat een huis zoeken heet

In het najaar van vorig jaar hebben Nando en ik besloten om de volgende stap te zetten: wij gaan samenwonen in Amersfoort. Maar voor dat leuke plan is natuurlijk wel een huis nodig waar we met zijn drietjes kunnen gaan wonen. En dat laatste is nogal een punt, want een huurhuis vinden en krijgen is nog niet zo gemakkelijk! 

Nando en ik hebben besloten om in Amersfoort ons te willen settelen. Mooi in het midden van het land voor Nando’s werk. De afstand naar Deventer waar mijn ouders wonen is dan ook niet al te groot en als er echt iets aan de hand is kan ik met drie kwartier bij mijn moeder op de stoep staan. Toch is het wel een stap hoor, om als enigskind van je moeder weg te gaan uit de plaats waar zij woont. Want wat als er iets aan de hand is? of als we eventjes koffie willen drinken? Die dingen gaan dan anders worden en dat vind ik best wel spannend.

Om nog maar te zwijgen over het leed dat een huis zoeken heet. Want een huurwoning vinden waar we met zijn drietjes kunnen wonen is nog niet zo gemakkelijk. Mocht je je nu afvragen wie is toch die derde: Nim natuurlijk! Om een sociale huurwoning te krijgen moet je heel veel geduld hebben en dat is iets wat ik nu op dit moment net niet heb. Ik wil gewoon met mijn lief samenwonen! Want ik ben echt klaar met dat op en neer gereis en elkaar zo weinig zien.

Dan kun je natuurlijk ook nog bij een verhuurmakelaar iets huren, maar over het algemeen is dat te duur, te klein of Nim mag niet mee. En Nim niet meenemen is echt geen optie! Nim hoort bij mij/ons dus ze gaat mee op ons avontuur.

Mocht iemand de gouden tip hebben voor een huurwoning in Amersfoort dan houd ik me zeker aanbevolen!

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow