Julia, de kitten

Vrijdagavond 16 september, we gaan eten bij mijn schoonouders in een buiten gelegen gebied en daar is een kitten gesignaleerd. We zetten wat eten en drinken neer in het bos en gaan weer verder met ons avondeten. Totdat we met z’n allen een kleine miauw horen. Mijn schoonzusje en ik gaan kijken en weten het kitten te pakken te krijgen. 

De kitten heeft nog blauwe ogen waardoor we weten dat het nog erg jong is. De dierenambulance kan pas de volgende dag komen en bij het dierenasiel kunnen we ook pas morgen terecht. Mijn vriend stelt voor dat we het kitten mee naar huis nemen zodat het niet nog een nacht in de bossen hoeft door te brengen. We nemen haar mee, want we denken dat het een meisje is en noemen haar: Julia.

Mijn vriend bouwt van dozen een onderkomen voor haar en we knuffelen er gretig op los. Julia is een schat en we beginnen te twijfelen of we haar wel af kunnen staan. Ze is een hartstikke lief en sociaal  beest en laat heel veel toe. Haar ogen laat ze zonder tegenstribbelen schoonmaken en als we haar even neerzetten begint ze meteen te miauwen dat ze weer bij ons wil zijn.

Een nacht gaat voorbij en we besluiten haar naar het dierenasiel te brengen. We kunnen op dit moment er niet nog een kat bij hebben, helaas. Met een traan en pijn in mijn hart neem ik afscheid van haar in het dierenasiel. Waar blijkt dat ze toch geen vrouwtje is maar een katertje. Met een laatste blik naar het mandje waar hij inmiddels in zit loop ik weg uit het asiel. Doeg Jul en heel veel plezier bij je nieuwe baasjes!

Heb jij wel eens een kitten of ander dier gevonden?

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow