Op tijd je rust nemen en keuzes maken

Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk wel is opgevallen is het rustiger op mijn blog. Geen hele lange stilte maar wel een stuk rustiger dan ik had gewild. En dit is van mij een hele bewuste keuze geweest, want ik merkte dat het een moetje werd. 

Stage, het huishouden, mijn studie, mijn vriend, ziek zijn en me-time. Het werd me allemaal even teveel. En toen ik even uit de running was doordat ik ziek was ben ik veel gaan nadenken. Zoveel gaan nadenken dat ik weer bruis van de energie, maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik weer even betere keuzes ga maken. En één van die keuzes is dat ik heb besloten te bloggen wanneer ik daar zin in heb en/of behoefte aan heb.

Want eerlijk is eerlijk, ik blog voor mijn plezier en om mijn gedachtes en ideeën met jullie te delen en dan moet het natuurlijk wel leuk voor mezelf blijven! Daarom vandaag even deze korte update, om een teken van leven te geven en aan te geven dat er geen vast upload schema meer zal zijn op LeoLee.nl!

Heb jij nou nog onderwerpen waarvan je denkt: Leonie, schrijf erover: laat het dan vooral achter in de reacties!

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow