Personal update #1

Ik blog nu alweer een tijdje met regelmaat en het leek mij daarom leuk om even een personal update te schrijven. Waar hou ik me nu mee bezig en hoe gaat het mij?

Hoe gaat het met mij?
Nou ik kan jullie met veel enthousiasme vertellen dat het goed met me gaat! Ik zit lekker in mijn vel en geniet van de leuke moment die ik beleef. En nu ik dit zo opschrijf, ben ik verbaasd dat ik dit zeg, want dit ervoer ik lange tijd niet.

Studie 
Op dit moment zit ik in het einde van mijn tweede studiejaar en dat betekend dat ik alweer bijna op de helft van mijn studie ben. De tijd vliegt voorbij en ik kan me dan ook niet voorstellen dat ik in februari al stage ga lopen als derdejaars! Over mijn stage gesproken, vanmiddag heb ik op een stageplek een gesprek gehad en ik ben aangenomen!!! De plek die ik het allerliefste wilde is het nog geworden ook, ik ben heel blij. Vanaf februari 2017 ga ik vijf maanden lang vier dagen per week daar stage lopen. Spannend, maar wel ontzettend leuk.

Liefde 
Over deze categorie in dit artikel kan ik heel kort zijn: het gaat super goed! Ik ben nog steeds heel gelukkig met Nando en geniet ontzettend van onze momenten samen. Op 12 december hebben we al weer één jaar! De tijd is echt voorbij gevlogen, in goede zin. Nando, je bent echt geweldig als vriend. 

Concluderend kan ik zeggen dat het echt goed met me gaat en ik zin heb in wat komen gaat.

About the author

3 thoughts on “Personal update #1”

  1. Jij bent ook een geweldig vriendin! *kleine note maken: als mensen voortaan aan mij vragen hoe het met je gaat verwijs ik ze gewoon door naar jou blog 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow