Personal update #2

Het is alweer een tijd geleden dat ik een personal update heb geschreven dus het leek mij een goed idee om dat weer eens te doen! Dus hierbij: mijn personal update.

Hoe gaat het met mij?

Met heel veel plezier kan ik zeggen dat het nog steeds hartstikke goed met me gaat. Ik heb een ritme qua opstaan, eten en slapen en dat doet me ontzettend goed. Ik merk dat ik meer rust in mijn hoofd heb en dat is heerlijk!

Stage

Zoals ik in mijn vorige update http://leolee.nl/persoonlijk/stage-lopen-vier-weken-verder/ al schreef gaat het op stage ook heel erg goed. Op dit moment zit ik bijna op de helft van mijn stage en de tijd vliegt voorbij. Ik mag ontzettend veel zelf doen en het geeft met ontzettend veel zelfvertrouwen. Mijn stagebegeleidster is ook zeer tevreden dus ik heb niks te klagen. Binnenkort maar weer eens tijd om er een uitgebreider artikel aan te wijden!

Tijd voor aandacht 

Wellicht een wat raar kopje, maar mijn vriend zal vast wel weten waar ik het nu over ga hebben. Want op dit moment moeten mijn vriend en ik echt tijd zoeken/maken om elkaar te kunnen zien en aandacht aan elkaar te kunnen geven. Ik loop nu 32 uur stage in de week waardoor ik doordeweeks eigenlijk niet kan afspreken en mijn vriend heeft op dit moment veel afspraken en events voor zijn werk. Door die combinatie is het niet altijd gemakkelijk om af te spreken en de reisafstand tussen ons werkt dan ook niet echt mee.

Minor 

Ik loop vijf maanden stage en dan betekend voor mijn studie dat ik ook nog een minor ga volgen. En vanmiddag heb ik gehoord dat ik ben aangenomen voor de minor naar mijn keuze! Ik ben ontzettend blij dat ik de minor e-coaching mag gaan volgen. Het lijkt me een hele mooie aanvulling op mijn diploma, omdat het gebruik van online dienstverlening steeds meer toe neemt.

Wat staat er allemaal op de planning?

Ik vind het altijd heel leuk om dingen op de planning te hebben staan waar ik naar uit kan kijken. Op dit moment is dat toch wel de dag Efteling en Walibi die op de planning staan. En in het wat verdere vooruitzicht dat ik samen met Nando sushi ga eten als ik mijn stage heb afgerond!

 

Bron header

 

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow