Personal update #3: Leonie? ben je er nog?

Dag allen! Ik ben er nog en weet nog steeds mijn weg naar wordpress te vinden om een artikel voor jullie te schrijven. Waarom dan geen updates? En ga ik nog wel verder? Dat zal ik jullie gaan vertellen in deze personal update!

Blog en Youtube
Afgelopen weken ben ik erg stil geweest op LeoLee.nl en op mijn Youtube kanaal. En dat had eerlijk gezegd geen goede reden. Ik had er gewoon even geen zin in: geen inspiratie om over te schrijven, geen zin om te filmen. Ik wilde gewoon even niet hiermee bezig zijn. Toch bleef het wel knagen en na gesprekken met mijn vriend heb ik besloten nog niet de handdoek in de ring te gooien. Al moet ik zeggen dat ik nu wel echt bewondering heb gekregen voor vele bloggers die dag in dag uit een artikel van formaat hebben klaar staan. Want hoe kom je in godsnaam aan al die inspiratie? En hoe kun je keer op keer weer een goed artikel klaar hebben staan die niet super kort is? Petje af hoor! En dat is denk ik meteen de kern van mijn probleem: ik vergelijk onbewust toch te veel en ben niet tevreden over mijn eigen stukken. Maar eigenlijk is dit gewoon onzin: want ik doe dit voor mijn plezier en hoef mezelf daarin niet zo hard te beoordelen.

Ik heb nu als voornemen om nog wel actief te blijven op zowel mijn blog als Youtube maar om de druk er echt af te halen door mezelf niet te verplichten wanneer ik iets upload. Ik moet het wel leuk blijven vinden en doen omdat ik er zin in heb.

Vakantie
Zoals jullie weten studeer ik en zou je zeggen dat ik nu heerlijk van mijn vakantie aan het genieten ben. En dat klopt: ik geniet volop van mijn schoolvakantie! Maar stil zitten en relaxen is er op dit moment nog niet bij.  Ik heb namelijk de geweldige kans gekregen om te blijven werken op mijn stageplek en dit heb ik uiteraard met beide handen aangegrepen. Ze waren erg tevreden over mij en ik vind het werk heel leuk dus dit was voor beiden partijen ideaal. Ik werk deze vakantie voor 32 uur per week bij het beschermingsbewind en ik begin nu toch wel te merken dat ik toe ben aan vakantie.  Eind augustus gaan mijn vriend en ik dan ook voor 9 dagen naar Salou toe om genieten van de zon, vele achtbaanritjes en het strand. We kijken er beiden hartstikke naar uit en zijn aan het aftellen. Van deze vakantie komt uiteraard een vakantieverslag!

Studie 
5 september begint mijn studie weer en ik ga dan aan de slag met de minor e-coaching. Een minor met veel zelfstudie en slechts één lesdag in de week. Ideaal aangezien ik 16 uur per week werk en zelfstudie heerlijk vind!

Verhuizen en huis 
Zoals jullie wel weten zijn Nando en ik al geruime tijd op zoek naar een ander huis. Op dit moment zijn we helaas nog steeds op zoek naar een woning in het midden van het land. Inmiddels zijn Nando en ik al wel gaan samenwonen in mijn huis dus dat scheelt voor ons al een heleboel reistijd en geld. Al is het voor Nando zijn werk een stuk minder, want hij moet elke dag 200 km rijden (in totaal) en vindt zijn auto natuurlijk niet zo leuk.

Zo volgens mij heb ik jullie nu wel aardig bijgepraat! Op naar Salou!

 

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow