Stage lopen: vier weken verder

Inmiddels heb ik er vier! weken stage op zitten en daarom leek het me een goed idee om jullie te vertellen hoe het nu gaat!

Vier weken lang heb ik 32 uur stage gelopen. En dat had ik van mezelf echt niet verwacht dat ik dat zou volhouden. Inmiddels ben ik redelijk gewend aan de dagen en het vroege opstaan al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik ’s avonds echt heel erg moe ben en graag wil slapen. Iets wat normaal is als je je patroon zo omgooit.

Op mijn stageplek heb ik het erg naar mijn zin. Ik zit in een leuk team en heb één vaste begeleidster die me alles goed uitlegt. Ik mag al ontzettend veel zelf doen en heb daarin echt al mijn draai gevonden. Als persoonlijk leerdoel heb ik voor deze stage staan dat ik meer vertrouwen wil hebben in mezelf.  En ik kan jullie met trots vertellen dat ik merk dat ik steeds meer vertrouwen heb in mijn kunnen. Ik loop stage bij beschermingsbewind en kort door de bocht gezegd wil dat zeggen dat je de administratie van ongeveer 60 mensen beheert. 60 mensen die schulden hebben, van vele minimavoorzieningen gebruik maken en die niet de makkelijkste personen zijn.

Telefoneren met bedrijven heb ik nooit echt fijn gevonden en als het even kon dat regelde ik het wel online of via een mailtje. Maar als stagiaire beschermingsbewindvoerder moet je nou eenmaal veel bellen: met cliënten, bedrijven en hulpverleners. Afgelopen weken heb ik dan ook zoveel gebeld dat ik er niet meer zo tegenop zie. Ik bel met een doel voor mijn cliënt en ik wil gewoon antwoord hebben.

Het werk vind ik tot nu toe erg leuk en afwisselend want geen dag is hetzelfde en ’s ochtends weet ik niet wat me allemaal te wachten staat. Op naar de volgende weken!

Bron header

 

About the author

One thought on “Stage lopen: vier weken verder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow