TAG #1: Furry Friend tag

Vandaag heb ik voor jullie mijn eerste tag, namelijk: de furry friend tag! In deze tag zullen de huisdieren van mij en mijn moeder langskomen, want ondanks dat ik nu 1 jaar uit huis ben zijn haar huisdieren toch ook een beetje van mij omdat ik zo lang met ze samen heb gewoond. 

Wat zijn de namen van je huisdieren?

Poes Nim, Eva de hond en Viktor het konijn.

Wat voor soort dier is het en welk ras?
Nim is een Europese korthaar, Eva een boerenfox en Viktor is een Hollandse langoor.

Hoe lang heb je je huisdieren al?
2005 (17)Nim heb ik sinds vorig jaar, Eva hebben we sinds 2003 en Viktor sinds 2014.

Hoe kom je aan je huisdieren?

IMG_3756

Nim heb ik van mijn moeder gekregen als cadeautje, omdat toen ik op mezelf ging vorig jaar was het na één dag ook al duidelijk: zonder huisdier wil/kan ik niet leven. Eva heeft mijn moeder gekregen van haar ouders en oma. En Viktor hebben we gekocht in de dierenwinkel.


Hoe oud zijn je huisdieren?

Nim is op 27 april 2015 geboren en dat maakt haar dus 1 jaar oud!

Eva is nu 12 jaar oud en wordt in augustus 13 jaar. En Viktor is 2 jaar oud.

Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdieren?
Laat ik maar beginnen met Eva want over haar is zo ontzettend veel te vertellen. Ze kwam bij ons toen ze nog maar een paar weken oud was en is daarom opgevoed door de oudste kat van het huis Kitty. Hierdoor gedraagt ze zich in vele opzichten als een kat en denkt ze volgens mij en mijn moeder ook dat ze zelf een kat is. Eva kijkt altijd erg dom naar anderen honden die achter een bal aanrennen, want dat zal ze zelf echt nooit doen! Ze loopt altijd rond met een lapje in d’r bek en wil het liefste in bed liggen met de elektrische deken aan.

image1Dan hebben we Nim die de principes van haar staart niet helemaal begrijpt! Ze ?kwispelt? ermee en dat maakt het voor buitenstaanders erg lastig om in te schatten wat haar humeur is. Nim is een gekke poes die van water houdt en graag samen met mijn vriend speelt bij de kraan. Dat ik van dat waterballet niet zo blij wordt maakt d’r niet uit, als zij maar plezier heeft!

Viktor is een konijn dat het liefste chillt onder de bank en hoge binkies maakt van plezier. Als je hem wilt weg halen onder de bank gaat hij grommen!

Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdieren?
De band met mijn huisdieren is erg belangrijk! Ze zijn er altijd voor je en je krijgt er zoveel liefde en warmte van. Ik weet niet beter dan dat wij thuis huisdieren hebben gehad en daarom kan ik ook echt niet meer zonder.

Wat zijn je favoriete herinneringen die je hebt gehad met je huisdieren?
GravatarPhoe favorieten herinneringen, dat is erg lastig! Ik maak altijd zoveel plezier met ze dat ik niet echt favoriete herinneringen met ze heb. Ik vind het heerlijk als ik Nim samen zie spelen met mijn vriend en kan er van genieten als ik lekker met Eva kan knuffelen of als we samen een lekkere wandeling maken.

Welke koosnaampjes geef jij aan je huisdieren?
Nim noem ik vaak Nimpie en Eva eef. Viktor daarintegen heeft een heel scale aan koosnaampjes! Hij is vernoemd naar Viktor Fischer, een voetbalspeler bij Ajax. Ik noem hem vaak Vickie Viktor en mijn moeder noemt hem ook vaak Meneer Fischer.

Zo dit was de tag dan! Ik vond het erg leuk om hem in te vullen en er leuke foto’s bij te zoeken van mijn lieve huisdieren.

Hebben jullie ook huisdieren? En zo ja, wat is het grappigste wat hij/of zij doet?

 

 

About the author

2 thoughts on “TAG #1: Furry Friend tag”

  1. Ik kan altijd lachen als mijn cavia’s iets lekkers krijgen en dan supper schattig op zoek gaan naar het lekkers en als er een wat heeft
    gevonden pakt de ander het af.

    So sweet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow