Terugblik op het afgelopen jaar #2016

Het is dan al wel midden januari en de meeste blogs hebben hun terugblik van het afgelopen jaar allang gepubliceerd. Toch wil ik nog terugblikken op 2016, want beter laat dan nooit!

Januari
Deze maand stond vooral in het teken van mijn studie en het samen zijn met Nando, die toen nog maar net mijn vriend was. 

Februari
Ook in februari was ik vooral bezig met mijn studie en Nando. Voor Nim  was deze maand iets minder leuk… Ze werd gesteriliseerd bij de dierenarts en van die hechtingen werd ze nogal gek. Ze was er de hele dag mee in de weer om ze schoon te maken. En verder interesseerde het haar niet zoveel. Ze moest eigenlijk rustig aan doen, maar ze sprong er vrolijk op los. Katten ook…

Maart
In maart ging ik samen met Olaf naar Londen toe als bedankje voor alle hulp die ik hem geboden toen hij geopereerd werd. We waren er drie dagen en hebben heel veel highlights van Londen gezien. Met als kers op de taart: een bezoekje aan de Londen Zoo waar een scène van Harry Potter is opgenomen. 

Samen met Nando ging ik naar de Efteling en dat was echt heel leuk! Het was een doordeweekse dag waardoor het vrij rustig was en we overal zo door konden lopen. Het plezier met Nando hield niet op, want als valentijnscadeautje gingen we ook naar de 3FM awards in Tivoli!

April
Op 1 april schreef Nando zich bij de Kamer van Koophandel voor zijn eerste bedrijf en dat werd gevierd met sushi! Dit was voor mij de eerste keer in een echt sushirestaurant en sindsdien ben ik verslaafd.  Deze maand ging ik ook weer naar Ajax met mijn moeder en dat was weer zeer geslaagd. Koningsdag vierde ik samen met mijn vriend in Utrecht bij Kingshouse.

Mei
Deze maand was ik volop aan het studeren. In de meivakantie ging ik samen met Nando naar Antwerpen. We boekten voor het eerst een Airbnb en dat beviel ons uitstekend. We gingen naar Antwerpen omdat ik in een impulsieve actie had besloten alleen naar K3 te gaan. Het was een heerlijk feestje! 

Juni
Juni alweer! En dat betekend dat de kermis in de stad is  Nando en ik houden beiden wel van de kermis en pretparken dus wij hebben vele uren op de kermis doorgebracht! Met als hoogtepunt uren bij de Pusher automaten. Wat ontzettend verslavend zijn die automaten zeg. Aan het einde van de maand gingen Nando, mijn moeder en mijn oude buurmeisje Ilona naar het Anne Frank huis als verjaardagscadeautje voor Ilona. We maakte er met z’n allen een leuke dag van.

Juli
In deze maand gingen Nando en ik naar Finding Dory de film en naar Walibi! Het allerleukste deze maand was nog wel de Hollandtour van mij en Nando. We maakte een hele ronde door heel Nederland met een tentje en de auto. Van Groningen tot Limburg en van Deventer naar Scheveningen we hebben alles gezien; en de Tilburgse kermis kon natuurlijk niet ontbreken!

 
Augustus
Deze maand vond ik het erg afzien want ik kon Nando voor mij gevoel niet zo vaak zien. Samen met mijn moeder ging ik weer naar een wedstrijd van Ajax. En voordat ik de schoolbanken weer in moest ging ik samen met een klasgenoot naar Budapest voor een paar dagen. Een leuke stad waar ik best nog wel naar terug wil.

September
Dat mijn studie weer begonnen is kon ik goed zien in mijn agenda, want deze stond weer helemaal vol. Voor de nodige ontspanning namen Nando en ik een dag vrij om naar Slagharen te gaan. Een heerlijke zonnige dag was waarbij we ook nog gezwommen hebben in het zwemgedeelte van Slagharen. 

Die maand kwam ook de film: Bridget Jones Baby uit en die film konden mijn moeder en ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Een heerlijke film, al moest ik wel erg wennen aan de veranderingen qua uiterlijk van Bridget. En Nando en ik waren natuurlijk even de baasjes van Julia de kitten! 

Oktober
Deze maand had ik een heerlijke dag samen met Esmee, mijn lieve grote kleine nep zussie! We gingen film kijken, de stad in en sloten af met lekker eten bij Hollands glorie. In de herfstvakantie spendeerde ik mijn tijd bij Nando. Na de herfstvakantie gingen Nando en ik nog naar de kermis, waar Nando een knuffel voor me won! En in Amersfoort en bezichtigden wij twee huizen. Die het allebei helaas niet geworden zijn.

 

November
De maand waarin ik jarig was en 23! werd. Ik was bezig met het regelen van een stageplaats en het maken van mijn surprise: die ik je later in een filmpje nog ga laten zien.

 

December
December, de laatste maand van het jaar en het was afgelopen jaar erg druk in deze maand. Verjaardagen, Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw.. het hield maar niet op. Nando werd 21 jaar en twee dagen later vierden Nando en ik dat we één jaar samen zijn.  Samen met mijn moeder en Nando gingen we naar een wedstrijd van Ajax. Voor mijn propedeuse ging ik met Nando en mijn ouders uit eten. En Noah werd natuurlijk geboren, waarbij ik aanwezig mocht zijn. 30 december gingen Nando en ik naar Duitsland om vuurwerk te halen en dit vonden wij toch wel spannend, want het is toch wel enigszins illegaal. Gelukkig werden we niet gepakt door de politie. Nando en ik sloten het jaar samen af bij zijn vader. Wat een ontzettend drukke maand als ik het zo lees!

Zo dat was mijn 2016! Ik vond het ontzettend leuk om zo maar jaar te bespreken. Waar ik eerst dacht volgens mij heb ik niet heel veel te vertellen, was ik elke keer blij verrast wat ik allemaal voor leuke dingen heb beleefd.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow