De Olympische spelen 2016

Vanavond is het dan zover de Olympische zomer spelen gaan van start in Rio! Om 1:00 start de welbekende openingsceremonie en ik ben benieuwd wat voor moois het gaat worden. 

De olympische spelen, ik blijf het een bijzonder evenement vinden. Al vanaf kleins af aan vind ik het heerlijk om het te volgen en de vele wedstrijden te bekijken. Maar het allerleukste vind ik het toch wel de openingsceremonie! Het land waar het gehouden wordt laat dan vaak de historie van het land op  een leuke manier zien.

De vorige zomerspelen werden gehouden in Londen en hun openingsceremonie staat me nog goed bij! In deze openingsceremonie werd de historie van Engeland verteld en niet alleen qua standaard geschiedenis, maar ook de muziek geschiedenis. Oude muziek, nieuwe muziek alles kwam voorbij. Heerlijke televisie.

Vanavond om 23:00 uur Nederlandse tijd start de openingsceremonie en deze zal tot ongeveer 4:00 uur duren. Niet een ideale tijd als je het mij vraagt dus ik denk dat ik hem morgen maar terugkijk.

Volg jij ook de Olympische spelen? En ga jij de openingsceremonie ook bekijken?

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow