Het allereerste artikel!

Dag allemaal en welkom op mijn blog leolee.nl! Dit is het dan, mijn allereerste artikel op deze blog die online komt en die iedereen kan lezen. Vanaf januari 2016 ben ik achter de schermen al druk bezig om deze blog op te starten en nu komt hij dan eindelijk ook echt online. Ik vind het ontzettend spannend, want gaan de komende artikelen in de smaak vallen, blijf ik het leuk vinden om te doen, waar ga ik allemaal over schrijven en komen er überhaupt wel bezoekers?  Op bovenstaande vragen heb ik natuurlijk geen antwoord. Maar één ding staat buiten kijf: ik vind het NU ontzettend leuk om te doen! Nu ik dit artikel schrijf voelt het aan alsof ik het voorwoord en de inleiding schrijf voor een schoolverslag en daarbij hoort ook een dankbetuiging. Daarom wil ik mijn vriend even in het zonnetje zetten (en ik weet dat je nu mee leest!). Nando, hartstikke bedankt voor het motiveren en inspireren van mij. Door jou is deze blog er nu na jaren eindelijk gekomen en is mijn wens eindelijk in vervulling gegaan. Dankjewel voor de afgelopen maanden dat je me hebt gesteund en hebt geholpen, want zonder jou was dit er nu allemaal niet geweest!

Op dit moment staat er nog niet veel op mijn blog, maar dit zal natuurlijk snel veranderen. Mijn droom is dat deze blog gevuld gaat worden met vele artikelen, video’s en foto’s en ik met trots kan zeggen: “LeoLee dat is mijn blog!”. Heel veel leesplezier gewenst voor in de toekomst en ik hoop dat je hier snel weer een kijkje zal komen nemen.

 

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hai allemaal en welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Leonie, een 23 jarige student die graag haar interesses met anderen deelt. Hier kun je terecht voor lifestyle, diy's en persoonlijke artikelen. Veel leesplezier! Liefs, Leonie
Follow